Visé-Diesel

De specialist in voertuigdiagnose,
injector- en injectiepompreparaties.

Werkplaats sinds 1965 gespecialiseerd in de injectie van dieselmotoren.

We beheerst al de nieuwste technologieën om zijn klanten de best mogelijke diensten te kunnen bieden.

Aan de hand van moderne apparatuur, een betrouwbare knowhow en een aangepaste werkplaats herstellen wij injectiepompen, voertuigen en injectoren van de verschillende merken. Dankzij opleidingen en nieuwe systemen kunnen wij onze technieken en kennis regelmatig bijschaven. Zo realiseren wij ons hoofddoel: aan alle verwachtingen van onze klanten voldoen.

Visé-Diesel is officieel herkende dealer van” Bosch Diesel Center” – “Delphi” en “Siemens VDO”. In onze werkplaats werken wij samen met garagisten en concessiehouders, maar kunnen wij ook rechtstreeks aan wagens van particulieren werken.

Een echte leider in de sector

Ons laboratorium beschikt over verschillende testbanken en diagnostische computers.

Snelheid
Personalisatie
Nauwkeurigheid

Machines voor het repareren van injectoren en pompen

Specialist in dieselreparatie in de provincie Luik, Visé Diesel, zorgt voor de herstelling van Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO of andere injectoren en injectiepompen.

Als leider op het gebied van dieselreparatie werkt Visé-Diesel alleen met officiële, door fabrieken en fabrikanten goedgekeurde apparatuur.
Nieuwe technologieën, kennis en kwaliteit van onze dienstverlening zijn onze belangrijkste troeven. De diagnose is nauwkeurig en gedetailleerd dankzij onze voortdurende opleiding en recente investeringen. Officieel agent voor Bosch, Zexel, Delphi en Siemens, Visé-Diesel garandeert u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Door de aanschaf van de nieuwste DCI700-testbank zijn we nu de enige werkplaats in België die is goedgekeurd voor Bosch hogedrukinjectoren van de nieuwste generaties 2-20 tot 3-22.

Sinds 2018, bij ons !

Controle en reconditionering van “Benzine” injectoren van alle merken.

Ons contacteren, dat is makkelijk…

Kom en bezoek ons, u zult onze verbazingwekkende collectie dieselinjectoren en -injectiepompen tegenkomen.

Altijd tot uw dienst

Voor elke vraag, verzoek om een deel of om een afspraak te maken.